Complete tuinaanleg

Na het bespreken en wanneer u volledig tevreden bent met het opgestelde plan zal er in goed overleg worden begonnen aan de aanleg van de tuin. Met onze vakkundigheid, ervaring en werkwijze bent u ervan verzekerd dat de aanleg van uw tuin in goede handen is. Alles voor het perfecte resultaat. Wij kunnen u alles uit handen nemen waardoor u weinig tot geen ongemakken heeft tijdens de tuinaanleg.

Tijdens de aanleg zal rekening worden gehouden met de buren en zal worden geprobeerd zo min mogelijk overlast te zorgen. Ook zal het werkterrein aan het eind van de werkdag netjes en opgeruimd worden achtergelaten.

Tussentijds zullen er een aantal momenten zijn waarop we de tijd nemen om met u als klant de punten en wensen nog eens goed door te nemen. Zodat het eindresultaat ook echt wordt zoals u het voor ogen heeft, of zelfs nog beter. Met de juiste machines en vakmensen hebben wij de juiste middelen voor een goede uitvoering en aanleg om te zorgen voor een perfect eindresultaat. Wij zorgen voor u dat uw tuin een belevenis wordt waar u nog jaren van kan genieten. Als u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Wij staan garant voor een vakkundige aanpak van begin tot eind van al uw tuinwensen. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.